Найкращі матеріали для виготовлення міжкімнатних дверей

Найкращі матеріали для виготовлення міжкімнатних дверей

Щоб у вашому домі завжди панували гармонія та краса, варто потурбуватися навіть про найменші дрібниці. Хоча вибір якісних міжкімнатних дверей дрібницею не назвеш: дверна конструкція виконує одразу декілька функцій. До прикладу, допомагає повноцінно відділити одну кімнату від іншої, забезпечити приватність та додати інтер’єру особливого стилю, завершеності. Сучасний ринок пропонує безліч варіантів: купити міжкімнатні двері можна у будь-якому дизайні та кольори. Необмеженим є і вибір матеріалів. Тому сьогодні поговоримо про те, які рішення є оптимальними.


Матеріалом-фаворитом досі залишається натуральне дерево. Адже воно наділено багатьма перевагами:



  • Міцністю – витримує великі вагові навантаження, стійке до ударів та пошкоджень.

  • Довговічністю – двері з дерева служать десятиліттями, не потребуючи ремонту чи заміни.

  • Екологічністю – натуральний матеріал є повністю безпечним для здоров’я, не викликає алергію.

  • Красивою текстурою – дерев’яні двері стануть яскравим елементом в інтер’єрі кімнати, та нададуть йому «нового дихання».


Найкращі матеріали для виготовлення міжкімнатних дверей

Єдиним недоліком конструкцій із дерева можна назвати їх достатньо високу ціну. Адже коштують дерев’яні двері більше, ніж варіанти із пластику чи ДСП. Проте висока ціна цілком оправдана рештою їхніх переваг.


На другому місці – двері зі шпону


Найкращі матеріали для виготовлення міжкімнатних дверей

Шпоновані двері – вироби зі клеєного дерев’яного масиву. Це означає, що вони зберігають в собі деякі переваги повністю дерев’яних: витримують навантаження, є довговічними та частково натуральними. По зовнішньому вигляду, вони теж надзвичайно подібні на двері з дерева: мають дуже красиву текстуру та гармоніюють з різноманітними стилями інтер’єру. При цьому, вартість шпонованих конструкцій є в рази нижчою, ніж вартість дерев’яних. Тому якщо дерево – занадто дороге для вашого бюджету, можете сміливо обирати шпон. Такі двері теж не підведуть під час експлуатації.


Великий вибір шпонованих і дерев’яних конструкцій представлений на сайті Status Doors. Компанія має власне виробництво, тому повністю відповідає за якість продукції. У них ви можете купити міжкімнатні двері, які повністю відповідатимуть вашим вимогам. До речі, можна також замовити індивідуальне виготовлення дверної конструкції.


Найкращі матеріали для виготовлення міжкімнатних дверей

Підводячи підсумок, нагадаємо: довіряти монтаж дверей варто виключно професіоналам. Лише майстри з належним досвідом можуть провести всі процедури, як слід, а також забезпечити правильне функціонування конструкції. Бажаємо вдалого вибору!


01 декабря 2018 в 12:51

Читайте также:

Навигация


Категории:

Последние статьи